Particulier

MvM Architect heeft naast haar freelance werkzaamheden en zakelijke opdrachtgevers ook particulieren klanten. MvM Architect werkt voornamelijk met bestaande gebouwen, vaak in combinatie met nieuwbouw. De opdrachten van MvM Architect lopen uiteen van een advies, een totale verbouwing met of zonder uitbreiding tot interieurwerk op maat tot het begeleiden van het hele (bouw)traject.

MvM Architect kan uw woonwensen vormgeven en inzichtelijk maken. De wens van de klant en de kwaliteit staat centraal. Als architect zorgt MvM Architect voor het samengaan van vormgeving en techniek. Dit komt de kwaliteit van de nieuwe of afgebouwde ruimte ten goede en zorgt voor verrijking van uw woongenot, maar ook voor eventuele waardevermeerdering.

Er komt veel kijken bij het proces van een (ver)bouw. Er zijn verschillende stappen die u moet doorlopen tussen het moment van het ontwerpen van uw project en de realisatie daarvan.
MvM Architect kan naast het ontwerpen voor u inzichtelijk maken welke stappen u moet doorlopen en welke beslissingen u op welk moment moet nemen.

Particuliere projecten