Premium afbouwpakket M+M Design- Kleiburgflat

Amsterdam, 2014
Status:
afbouwpakket 2014
Locatie:
Kleiburg flat, Amsterdam Zuidoost (Bijlmer)
Opdrachtgever(s):

KondorWessels Vastgoed (Consortium DeFlat)

Programma/plan:
Premium afbouwpakket M+M Design
(samenwerking MvM Architect en Maaike Thijssen Ontwerp)
Bron:
M+M Design

Voor klushuizenproject DeFlat heeft M+M Design een premium afbouwpakket ontwikkeld. M+M Design is een samenwerking tussen MvM Architect en Maaike Thijssen Ontwerp.

Tijdens de verkoop werd duidelijk dat veel mensen niet zelf wilde klussen en er behoefte was aan een (eigentijds) afbouwpakket.
M+M Design heeft toen een Premium afbouwpakket M+M Design ontwikkeld dat zich kenmerkt door een kwalitatief afwerkingsniveau van materialen en interieur. De met zorg samengestelde elementen in het interieur, de keuken en het sanitair geeft de woning een luxe en eigentijdse uitstraling. Dit voor een betaalbare prijs.

De onderdelen van het premium afbouwpakket zijn zo ontwikkeld dat dit bij elk woning type toepasbaar is. De onderdelen van het Premium Afbouwpakket M+M Design kon men bezichtigen in de ontwerperswoning van M+M Design tijdens open dagen of op afspraak.
Het Premium Afbouwpakket M+M Design bestaat uit verschillende onderdelen die ook afzonderlijk konden worden gekozen. Waarbij de keuken op drie manieren kon worden besteld en aansloot op het klushuizen thema: geleverd in alleen planken en zelf in elkaar te zetten, in elementen en zelf in elkaar te zetten of geleverd inclusief afgemonteerd.

Premium afbouwpakket onderdelen:
– keuken
– badkamer
– toilet
– tegels
– Z- wandmeubel op maat of onderdelen hiervan
– woning indeling naar keuze

Zie de afbeeldingen hieronder van het afbouwpakket of klik hier voor de lijst.